Location:
Brussels
Position:
Sales Manager
Salary:
Competitive + benefits
24 Feb 2023
31 Mar 2023
Vacancy Type:
Permanent
Apply
About the Role

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een nieuwe Sales Manager. Als Sales Manager van David Lloyd, een premium Sport & Health Club, ben je een ambassadeur voor ons bedrijf.

Wij zijn op zoek naar een Sales Manager die een team van Sales Consultants kan inspireren. Ons team motiveert op hun beurt potentiële klanten om hun levensstijl te verbeteren.

Jouw functie draait om het behalen van targets, het optimaal benutten van jouw talent om relaties op te bouwen, het opbouwen van een pijplijn van potentiële klanten en het verhogen van de verkoopinkomsten en het aantal nieuwe leden. Je hebt de mogelijkheid om de touwtjes in handen te nemen en je eigen succesverhaal te schrijven met behulp van de challenger-verkoopmethode van David Lloyd.

Je hebt een uitstekende werkethiek, bent oplossingsgericht, proactief en flexibel, maar volgt tegelijk ook een gestructureerde aanpak. Je zet je in om je team - dat essentieel is voor jouw succes - te mentoren, te ontwikkelen en te coachen. Je geeft het goede voorbeeld en zorgt ervoor dat je team integer opereert en je zet je in om zowel je eigen individuele targets te behalen als om je Sales Consultants te helpen om de verwachte resultaten te behalen en te overschrijden.

In deze functie opereer je bovendien als onderdeel van een breder managementteam.

Dus heb je ervaring met het managen en ontwikkelen van een team, ben je een vasthoudend, competitief type en heb je de motivatie, drive en vastberadenheid die wij zoeken? 

Dan is dit misschien wel de ideale baan voor jou.

Apply
Back to results

Search