Health and Fitness Coach

Emplacement:
Anvers
Position:
Coach de santé et de fitness
Un salaire:
Competitive + Benefits
04-mai-2021
30-juin-2021
Type de vacance:
Contrat à durée déterminée
Apply
A propos du rôle

David Lloyd is één van de grootste premium sportketens in Europa.

We zijn er trots op dat we volgens de Sunday Times een van de beste grote bedrijven zijn om voor te werken. Vriendelijkheid, beleefdheid, hulpvaardigheid en zelfstandigheid komen bij ons op de eerste plaats.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar Health and Fitness Coaches.

Onze gezondheid- en fitnesscoaches zijn voor heel wat van onze leden dé belangrijkste reden om lid te worden bij DLL. Iedereen kan lid worden van een sportclub, maar onze ‘David Lloyd Leisure gezondheid- en fitnesscoach’ speelt hier een unieke actieve rol. Hij kiest ervoor om te zorgen dat elk lid zijn persoonlijke gezondheidsdoelen nastreeft en behaalt. 

Passion to Serve, Will to Win en Freedom to Succeed zijn enkele van onze waarden die ons personeel dagelijks uitdragen naar onze leden. Je zet je dagelijks voor 100% in om bij te dragen aan de optimale ervaring die onze leden verwachten van een David Lloyd Leisure Club. Je werkt in een leuke en levendige omgeving. We erkennen goede prestaties en collega’s die net het extra stapje zetten. We danken onze teams en individuele collega’s persoonlijk en vieren het succes dat behaald wordt.

  • Je ondersteunt elk lid met een tailor-made fitnessprogramma.
  • Je ondersteunt de coachleider met studio lessen.
  • Je zorgt ervoor dat het volledige sportpakket te allen tijde voldoet aan onze strenge normen.
  • Je genoot al een opleiding als sportinstructeur en nog belangrijker: je bezit de expertise, de persoonlijke uitstraling en het zelfvertrouwen die nodig zijn om een inspiratiebron te zijn voor anderen.
  • Je bent een teamspeler, die altijd wel het juiste doet en die zich voortdurend toespitst op het welzijn van de leden.

 

Indien je de geschikte kwaliteiten bezit voor deze job, zorgen we ervoor dat je de mogelijkheid hebt de beste gezondheid- en fitnesscoach te worden die je kan zijn.

 

Trekt dit je aan? Solliciteer nu. Misschien is een carrière bij David Lloyd wel precies wat jij zoekt!

 

Apply
Back to results

Search