Emplacement:
Anvers
Position:
Réceptionniste
Un salaire:
Competitive + Benefits
07-déc.-2020
28-févr.-2021
Type de vacance:
Permanent
Apply
A propos du rôle

David Lloyd is één van de grootste premium sportketens in Europa.

We zijn er trots op dat we volgens de Sunday Times een van de beste grote bedrijven zijn om voor te werken. Vriendelijkheid, beleefdheid, hulpvaardigheid en zelfstandigheid komen bij ons op de eerste plaats.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar Receptionisten m/v. 

In onze club zijn de klanten VIP, wij geven dan ook de perfecte service aan iedereen.
Positieve mindset, flexibiliteit, talenkennis, PC kennis en multitasken zijn jou dan ook op het lijf geschreven. Vriendelijkheid, beleefdheid, hulpvaardigheid en zelfstandigheid komen bij ons op de eerste plaats. Wij zoeken iemand die dit mee uitstraalt. Onze club is 7/7 open. Onze receptionisten werken in een flexibel werkrooster.

Passion to Serve, Will to Win en Freedom to Succeed zijn enkele van onze waarden die ons personeel dagelijks uitdragen naar onze leden. Je zet je dagelijks voor 100% in om bij te dragen aan de optimale ervaring die onze leden verwachten van een David Lloyd Leisure Club. Je werkt in een leuke en levendige omgeving. We erkennen goede prestaties en collega’s die net het extra stapje zetten. We danken onze teams en individuele collega’s persoonlijk en vieren het succes dat behaald wordt.

Trekt dit je aan? Solliciteer nu. Misschien is een carrière bij David Lloyd wel precies wat jij zoekt!

Apply
Back to results

Search